Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR prelungeste sesiunea de primire a proiectelor pentru obtinerea unor produse alimentare prin PNDR 2020

afir-prelungeste-sesiunea-de-primire-a-proiectelor-pentru-obtinerea-unor-produse-alimentare-prin-pndr-2020

Depunerea cererilor de finantare se face on-line pe pagina oficiala a Agentiei, pana la termenul limita al sesiunii.

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale anunta prelungirea sesiunii de primire a proiectelor de investitii in procesarea si marketingul produselor agricole, in vederea obtinerii de produse neagricole, prin intermediul schemei GBER aferenta submasurii 4.2 din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020, pana la 30 noiembrie 2017, ora 16:00.
 
Alocarea financiara, disponibila in sesiunea din acest an, pentru schema GBER aferenta sM 4.2 „Sprijin pentru investitii in procesarea/ marketingul produselor agricole” este de 70 de milioane de euro. Pana in prezent, AFIR a primit on-line 28 de cereri de finantare in valoare totala nerambursabila de peste 26 de milioane de euro.
 
Dintre investitiile eligibile prin schema GBER, amintim fabricarea produselor de panificatie, a ingheţatei şi a sorbetului, dar si fabricarea unor bauturi, cum ar fi berea artizanala. Valoarea finantarii este de maximum 2,5 milioane de euro/ proiect in functie de tipul de beneficiar si de specificul investitiei.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Sprijinul acordat pentru procesarea secundara a produselor agricole in vederea obtinerii de produse neagricole, prin schema GBER aferenta sM 4.2, este de pana la 50% nerambursabil si este corelat cu tipul intreprinderii, tipul investitiei si zona de dezvoltare regionala in care este amplasata investitia. Pragul de calitate lunar, stabilit pentru luna noiembrie 2017, este de 15 puncte.
 
Depunerea cererilor de finantare se face on-line pe pagina oficiala a Agentiei, www.afir.info, pana la termenul limita al sesiunii, 30 noiembrie 2017, ora 16:00.
 
Toti cei interesati sa depuna cereri de finantare prin schema GBER aferenta sM 4.2 pot consulta gratuit Ghidul solicitantului si anexele aferente pe site-ul AFIR, la sectiunea „Investitii PNDR”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016