Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agenţia Zonelor Montane, la un pas de a fi desfiinţată


Prezentată ca un real şi incomensurabil succes în primăvara anului 2009 de către parlamentarii PD-L Alexandru Pereş şi deputatul Corneliu Olar, Agenţia Naţională a Zonei Montane (ANZM) a fost la un pas de desfiinţare, practic înainte de a prinde viaţă.
De altfel, dacă până în acest an agenţia a avut personalitate juridică, în urma restructurării şi reorganizării agenţiilor subordonate guvernului şi ministerelor, ANZM a rămas în continuare la Alba Iulia, pierzându-şi însă personalitatea juridică şi fiind subordonată direct Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. La fel, din cei 12 angajaţi cât prevedea iniţial Legea 181/2007 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale a Zonei Montane, instituţia a mai rămas cu doar 4 posturi ocupate şi alte 2 vacante.

Preşedintele instituţiei (cu sediul deasupra Serviciului de Vamă din Alba Iulia) este domnul Gheorghe Pogan, un erudit cercetător şi un profesionist în adevăratul sens al cuvântului în acest domeniu şi poate unul dintre cei care au luptat cel mai mult pentru ca această instituţie de o importanţă extremă pentru judeţul nostru să îşi găsească locul şi rostul în proiectele ministerului condus încă de Mihail Dumitru. De altfel, experienţa vastă a preşedintelui Gheorghe Pogan rezidă şi din faptul că acesta a fost ani la rând cercetător de top şi decident în cadrul Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Montanologie Cristian – Sibiu, lucrând şi în ministerul Agriculturii în acest domeniu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeşte mai mul în Informaţia de Alba
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016