Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricola Internaţional, exporturi de 1,28 mil. euro în T1


Agricola Internaţional Bacău a înregistrat, în primele 3 luni din acest an, vânzări de 1,28 mil. euro pe plan extern, depăşind astfel valoarea totală a exporturilor pe întregul an 2008, respectiv 1,26 mil. euro, a declarat preşedintele firmei, Grigore Horoi, informează NewsIn.
Exporturile Agricola Internaţional Bacău au crescut ca urmare a restabilirii livrărilor pe piaţa UE şi s-au apropiat cantitativ de realizările totale din 2008, însă valoric au depăşit cifra totală realizată anul trecut. În plus, Europrod SA, companie din cadrul grupului Agricola Bacău, a exportat, în primul trimestru din 2009, circa 30 tone de semipreparate din carne în valoare de peste 41.000 euro. Potrivit oficialilor companiei Agricola, în primele 3 luni ale anului 2009, compania a vândut în total 4.468 tone de carne de pasăre, 130 tone de salamuri crude-uscate şi 250 tone de semipreparate şi produse pregătite.

Agricola Internaţional Bacău a înregistrat în T1 2009 afaceri de 64 mil. lei, mai mari cu 34,5% faţă de primele 3 luni ale anului 2008, şi un profit de 172.874 lei. La nivelul grupului, cifra de afaceri a crescut, în primul trimestru din 2009, cu 46,8% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, până la 97 mil. lei. "Aceste creşteri se explică prin faptul că în primele 4 luni ale anului 2008 a fost întreruptă activitatea abatorului de păsări pentru efectuarea lucrărilor de modernizare a acestuia, ca urmare a unui program investiţional în valoare de 10 mil. euro", a explicat Grigore Horoi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Compania are ca principal obiectiv strategic în acest an creşterea exporturilor până la 12% din totalul cifrei de afaceri, până la valoarea totală de 7-8 mil. euro. În plus, Agricola estimează că va înregistra, în acest an, o cifră de afaceri de 253 mil. lei, după ce anul trecut a raportat afaceri de 270 mil lei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016