Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricultor din Mehedinti, cercetat pentru obtinerea frauduloasa de subventii


Un agricultor din comuna mehedinteana Burila Mare, Silviu Zabava, este anchetat de autoritatile de cercetare penala pentru comiterea unor ilegalitati prin care a obtinut fraudulos subventii de la stat in valoare de peste un milion lei, informeaza Agerpres. Potrivit unei sesizari a membrilor Consiliului local Burila Mare, Silviu Zabava a arendat de la primaria localitatii o suprafata de 432 hectare pasune in scopul accesarii prin APIA Mehedinti a unui fond european de 50 euro/1,5 hectare/cap de bovina care utiliza pentru hrana respectivul areal.
Contractul de arendare a izlazului comunal al comunei Burila Mare, care prevedea varsarea in contul administratiei publice locale a 15% din uzufructul pasunii, a fost semnat ilegal, fara aprobarea consiliului local, si fara ca vreo persoana responsabila de aici sa sesizeze faptul ca Silviu Zabava detinea la acea data doar un cal, cinci vaci si 11 oi. Vinovat de aceasta situatie se face si fostul primar al localitatii, Marinica Popescu, actualmente viceprimar PNL, care ar trebui sa fie cercetat pentru abuz in serviciu de lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Politiei Judetului Mehedinti si procurorii de pe langa Parchetul Tribunalului judetului Mehedinti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Consilierii locali ai comunei Burila Mare considera ca in aceeasi masura se fac vinovati si functionarii de la APIA Mehedinti care au aprobat plata subventiei solicitata de arendas fara sa verifice exactitatea declaratiilor acestuia si daca ele corespund realitatii din teren.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016