Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
3600 de agricultori vor ajutor de la stat
Peste 3.600 de agricultori care doresc obţinerea de subvenţii pentru culturile agricole de toamnă au depus cereri la sediul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Prahova, transmite Amos News.
Agricultorii primesc 200 lei la hectar pentru suprafeţe pe care se înfiinţează culturi de toamnă de minim un hectar până la maxim 120 hectare. Suma maximă nu poate depăşi 7.500 euro pe teren.
Subvenţia se acordă fermierilor care au început să cultive din această toamnă. Banii vor fi viraţi în conturile agricultorilor şi sunt acordaţi în ordinea depunerii cererilor.
Potrivit datelor DADR Prahova, cererile acoperă o suprafaţă agricolă de peste 21.000 de hectare, iar valoarea totală a sprijinului financiar solicitat de la stat se ridică la patru milioane lei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
În prezent, aproape jumătate din agricultorii care au cerut sprijin financiar, au primit deja banii.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura