Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricultorii ar putea beneficia de pensii ocupationale

agricultorii-ar-putea-beneficia-de-pensii-ocupationale

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca introducerea unui sistem de pensii ocupationale este necesara, neputand preciza insa momentul in care o astfel de lege ar putea intra in vigoare.


"Sistemul de pensii ocupationale va fi un sistem de pensii facultativ. (...) De altfel, tot sistemul de pensii care exista in intreaga lume este format din mai multe trepte sau mai multi piloni: sistemul public, sistemul din pilonul doi, in cadrul caruia o parte din contributii sunt administrate privat, sistemul de pensii private si sistemul de pensii ocupationale, astfel incat o persoana, in momentul in care se retrage din activitate, din mai multe sisteme sa poata sa isi obtina venituri care sa ii permita un trai de nivelul celui pe care l-a avut in momentul in care era in activitate", a declarat Mariana Campeanu, luni, la Realitatea TV.

Acest sistem ar urma sa se aplice in cazul unui grup profesional, care este suficient de mare incat sa poata constitui un sistem. Potrivit ministrului, o propunere de lege speciala vizeaza un sistem practicat in Franta, legat de o combinatie intre contributia platita si un stimulent din partea statului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Exista o propunere de lege speciala pentru oamenii care lucreaza la sate, nu doar in agricultura, un sistem care se practica in Franta: cel legat de o combinatie intre contributia platita de cel din agricultura si un stimulent din partea statului. Daca o persoana care lucreaza in agricultura se asigura cu 10 lei la fondul de pensii, statul ii mai adauga 10 sau 20 de lei. Banii se acumuleaza numai la pensii si acest sistem da roade foarte bune. Este o propunere care a fost abrogata de guvernul Boc. Dar daca introducem sistemele de pensii pe conturi, s-ar putea ca aceste persoane sa inceapa sa contribuie. Sunt doua propuneri care vor fi puse in dezbatere publica si vom aplica rezultatul asa cum va iesi din aceasta dezbatere publica", a explicat Campeanu.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016