Hunedorenii din cartierul Micro 7 nu au dus-o nicicând bine, dar acum sunt cât de cât liniştiţi: criza n-o să le ia mare lucru de pe masă. Îşi produc şi singuri de-ale gurii, din grădina din spatele blocului. Iar ce le prisoseşte, vând pe mărunţiş vecinilor.
„Ce criză, dom’le? Noi aici, în cartierul ăsta, tot săraci am fost! Cine se plânge de criză să se ducă se muncească. Eu, la anii mei, şi-acuma m-aş angaja dacă m-ar primi cineva. Dar la grădină tot n-aş renunţa. Aş avea timp şi de ea după orele de serviciu!”, explică unul dintre locuitorii cartierului, Costică Ciuraru.
După ultimul rând de blocuri de pe colina estică a Hunedoarei, pe Strada Trandafirilor, e destul de multă agitaţie. Vremea s-a îmbunătăţit brusc, iar pământul nu poate s-aştepte. Aşa că au început să mişune pe afară locatarii cu poftă de lucru. Unul arde resturile adunate din grădină, altul trage un furtun lung cu care vrea să-şi spele maşina, iar altul trece pe lângă bloc, cu sapa-n spinare, în căutarea cărării care-l duce direct la peticul lui de grădină.
Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
„Ce criză, dom’le? Noi aici, în cartierul ăsta, tot săraci am fost! Cine se plânge de criză să se ducă se muncească. Eu, la anii mei, şi-acuma m-aş angaja dacă m-ar primi cineva. Dar la grădină tot n-aş renunţa. Aş avea timp şi de ea după orele de serviciu!”, explică unul dintre locuitorii cartierului, Costică Ciuraru.
După ultimul rând de blocuri de pe colina estică a Hunedoarei, pe Strada Trandafirilor, e destul de multă agitaţie. Vremea s-a îmbunătăţit brusc, iar pământul nu poate s-aştepte. Aşa că au început să mişune pe afară locatarii cu poftă de lucru. Unul arde resturile adunate din grădină, altul trage un furtun lung cu care vrea să-şi spele maşina, iar altul trece pe lângă bloc, cu sapa-n spinare, în căutarea cărării care-l duce direct la peticul lui de grădină.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News