Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agro Channel, o televiziune dedicată agricultorilor, a primit licenţă de la CNA


Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să acorde o licenţă audiovizuală prin satelit pentru televiziunea cu profil agricol Agro Channel, care va începe să emită până la sfârşitul anului.

CNA a analizat, în şedinţa de marţi, solicitarea societăţii Valtec Media Broadcasting SRL Corbeanca/Ilfov de acordare a unei licenţe audiovizuale prin satelit pentru televiziunea cu profil agricol Agro Channel.

La CNA au fost prezenţi mai mulţi reprezentanţi ai televiziunii, printre care şi Bogdan Tudor, directorul general al Agro Channel şi cel care deţine 10% din acţiunile societăţii Valtec Media Broadcasting SRL, care va opera noul post TV. Ceilalţi doi acţionari ai Agro Channel sunt Narcis Someşfălean - 80% şi Adrian Nedelcu - 10%.

Agro Channel va fi un post de televiziune tematic, dedicat agriculturii şi satului românesc. În grila de programe se vor regăsi emisiuni de interes pentru dezvoltarea mediului rural şi a fermierilor, în condiţiile în care agricultura este principala activitate a locuitorilor de la sate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h



Potrivit lui Bogdan Tudor, directorul general al Agro Channel, televiziunea va urma modelul unor canale cu profil agricol din Argentina.

"Cea mai dezvoltată agricultură este în America de Sud, mai ales în Argentina. Există în Argentina nişte posturi de televiziune cu acest profil. Am luat acel model. Celelalte ajustări sunt pe specificul românesc. Credem că se pretează la economia României. Nu o putem considera o afacere de la început, ci o investiţie", a explicat Bogdan Tudor.

Publicul ţintă al Agro Channel este format din populaţia cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani. Principalele categorii vizate de noua televiziune sunt: agricultorii, muncitorii agricoli, intelectualii de la sate, oficialităţile, oamenii de afaceri din mediul rural şi elevii.

Agro Channel va difuza programe de informare (40%), programe educative, culturale şi religioase (10%), filme (5%), programe de divertisment şi alte tipuri de programe (25%), publicitate şi teleshopping (20%). Agro Channel va emite programe 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână.

Televiziunea va transmite programe producţie proprie - 80% şi producţii audiovizuale ale altor producători - 20%. În acest sens, Agro Channel intenţionează să realizeze un parteneriat cu Trinitas, televiziunea Patriarhiei Române, pentru a retransmite duminica, în direct, liturghia.

Investiţia iniţială în Agro Channel este în jur de 100.000 de euro. "Avem un contract lunar, pe trei ani de zile, cu o televiziune care nu mai funcţionează, de la care folosim studiourile şi spaţiile pentru redacţie, aflate la Corbeanca", a explicat Bogdan Tudor.

Reprezentanţii televiziunii au spus că estimează să aibă venituri din exploatare de peste 3,8 milioane de lei, până în august 2011.

Agro Channel va începe să emită până la sfârşitul acestui an, după cum a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Tudor. El a precizat că televiziunea ar putea emite atât în România, cât şi în Republica Moldova.

Televiziunea ar putea fi retransmisă pe reţelele companiei de telecomunicaţii RCS&RDS, în momentul de faţă existând o înţelegere în acest sens.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016