Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agroland Business System obtine un grant de 120.000 de euro prin programul IMM-AGRI-FOOD

agroland-business-system-obtine-un-grant-de-120000-de-euro-prin-programul-imm-agri-food

Agroland Business System este compania care opereaza cea mai mare reatea de magazine agricole din Romania. Aceasta a obtinut un grant de 120.000 de euro prin programul IMM-AGRI-FOOD.


Agroland Business System este un grup antreprenorial local de retail, agricultura si alimentatie. Acesta este detinut majoritar de catre Horia Cardos, ce recent a anuntat obtinerea unui grant de aproximativ 120.000 de euro prin programul IMM-AGRI-FOOD.
 
Din numerarul propriu, compania va confisca grantul cu 18.000 de euro. Totalitatea fondurilor urmeaza sa fie utilizate pentru achizitionarea de materii prime si materiale, potrivit unui raport publicat la Bursa de Valori Bucuresti.
 
„Contractele din cadrul programului IMM AGRI-FOOD vor fi incheiate cu primii 3.700 de castigatori ai granturilor pana la sfarsitul lunii iunie 2022. Compania ocupa pozitia 345. Compania urmareste sa acceseze banii imediat, intr-o singura transa, dupa incheierea contractului”, reiese din document.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h
Agroland Business System a aplicat pentru doua programe suplimentare de finantare, acestea valorand 470.000 de euro. Daca se vor acorda, societatea doreste sa foloseasca capitalul partial pentru finantarea activitatilor curente a Agroland. In acest sens, se vor acorda 290.000 de euro, iar pentru realizarea unei investitii in ferme de reproducere 180.000 euro.
 
"Societatea a aplicat pentru doua programe suplimentare de finantare in valoare de 470.000 de euro. In cazul in care va fi acordat, capitalul va fi utilizat partial pentru finantarea activitatii curente a Agroland, alocandu-se in acest sens 290.000 de euro, cat si pentru realizarea unei investitii in ferme de reproducere – 180.000 de euro. Prima ferma de acest fel a fost finalizata in 2021", scrie ZF.
 
De asemenea, Agroland planuieste sa depuna un proiect de finantare pentru un parc fotovoltaic de 1MW la Avicola Mihailesti. Acest lucru se va realiza, odata ce masura de finantare va fi disponibila.
 
In ultimele 12 luni, actiunile companiei au coborat cu 36,5% pe fondul unor tranzactii de 30,3 milioane de lei. Horia Cardos, fondator si CEO al companiei, detine in proportie de 69,7%, cu o capitalizare de 167 de milioane de lei. Acesta este urmat de persoane fizice (24,7%) si juridice (5,6%), conform datelor BVB.
 

Agroland Business System 

Aceasta companie are in portofoliul sau peste 500 de fermieri carora le livreaza inputuri precum seminte, fertilizanti, pesticide, atat pentru culturi certificate organic, cat si pentru agricultura conventionala.
 
Agroland a pornit in anul 1997, la Timisoara cu o mica retea de magazine pentru fermieri. In prezent, din grupul Agroland fac parte companii de retail, agribusiness, agrofood si ag-tech, doua dintre companii fiind listate la bursa.
 
De asemenea, compania gestioneaza o retea de aproximativ 250 de magazine cu produse pentru gradina, animale de companie si ferma. Suprafata pe care se desfasoara activitatea este cuprinsa intre 50 - 700 mp, iar magazinele sunt localizate in 30 de judete, deservind peste 2.500.000 de clienti pe an.
 
Cifra de afaceri a companiei consolidata pentru 2021 este estimata la peste 200 milioane de lei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016