Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agroland vizeaza pentru 2012 deschiderea a 15 magazine noi si cresterea cifrei de afaceri

agroland-vizeaza-pentru-2012-deschiderea-a-15-magazine-noi-si-cresterea-cifrei-de-afaceri

In luna ianuarie 2012, Agroland, distribuitorul de furaje si pui de o zi cu cea mai mare retea de magazine agricole din Romania, implineste 15 ani de activitate in domeniu. Agroland a inregistrat, in 2011, afaceri de 10 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de anul anterior.


Anul 2011 fost cel mai bun de pana acum pentru afacerea Agroland, inaugurata in 1997. Segmentul de hrana pentru animale a contribuit cu peste 50% la business.

In ceea ce priveste pietele de desfacere, se observa ca trei sferturi din afaceri se fac cu mici fermieri si gospodari. Agroland este prezent in 28 de judete, prin intermediul a 156 de magazine si distribuie peste 250 de produse diferite.

In 2011, ca urmare a evolutiei pozitive a rezultatelor financiare, echipa Agroland a mai crescut cu cinci persoane, ajungand la un total de 47 de angajati. Compania va continua procesul de consolidare a echipei si in noul an, astfel ca inca din ianuarie alte sase persoane se vor alatura colectivului Agroland.

Pe de alta parte, distribuitorul de hrana pentru animale lucreaza cu 55 de parteneri in franciza, retea care urmeaza, la randul sau, sa se extinda in perioada urmatoare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Astfel, pentru primul trimestru din 2012, compania are in plan, datorita succesului inregistrat pana in prezent, deschiderea a 15 noi magazine in franciza.

Pentru perioada 2012-2014, Agroland mizeaza pe mentinerea trendului ascendent si tinteste dublarea cifrei de afaceri.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016