Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agrostar: Agricultorii vor organiza, la sfârşitul lunii, o serie de proteste de stradă

Agricultorii au decis ca, la sfârşitul acestei luni, să organizeze o serie de proteste de stradă, fiind nemulţumiţi de "haosul politic" care guvernează România, a declarat vineri seara la Realitatea TV preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Agricultură Agrostar, Nicolae Ştefan.

Preşedintele Agrostar a menţionat că, la sfârşitul lunii, va avea loc un mare miting, în Bucureşti. "Agricultorii vor veni în număr cât mai mare, vor exprima dezacordul faţă de haosul politic, de instabilitatea politică şi de lipsa de strategie a Guvernului, de agenda foarte proasă pe care şi-a ales-o acum, la sfârşit de an", a spus Nicolae Ştefan.


"Din păcate, agenda publică se orientează numai spre ceea ce se întâmplă cu segmentul bugetar din România. Am uitat că avem o economie care trebuie să producă. Am uitat că, din 2010, Agricultura nu mai are forme de sprijin financiar pentru că acordul cu Comisia Europeană expiră şi va trebui să regândim totul", a spus, la Realitatea TV, preşedintele Federaţiei Agrostar, Nicolae Ştefan.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Reprezentantul Federaţiei a declarat, de asemenea, că "agenda este ocupată cu alte probleme", în timp ce "problemele cu adevărat importante din economie, cu repercursiuni sociale grave, cel puţin pentru mediul rural", vor avea consecinţe pe termen lung. "Nu ştiu ce Guvern şi ce coaliţie sau ce preşedinte vor putea să mai rezolve aceste probleme. (...) Situaţia este dezastruoasă", a spus Nicolae Ştefan.


REALITATEA.NET - N. Ştefan, Agrostar: Agricultorii se pregătesc pentru proteste de stradă la finele lunii sepembrie
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016