Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ajutoarele de stat acordate producatorilor agricoli pentru 2010-2011 vor depasi 1,27 miliarde lei


Producatorii agricoli vor primi de la stat pentru perioada august 2010 - decembrie 2011 ajutoare in valoare de 1,27 miliarde de euro, potrivit unei proiect de hotarare de guvern privind aprobarea ajutoarelor de stat care se acorda producatorilor agricoli pentru perioada 2010 – 2011, conform Mediafax.
Valoarea totala a ajutoarelor de stat este de 1,27 miliarde lei si se asigura de la bugetul de stat, in limita prevederilor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe anii 2010 si 2011.

Prin comparatie, ajutoarele de stat aferente perioadei 2008-2009 au fost de circa 3 miliarde de lei, potrivit secretarului de stat in Ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu.

"Acum este alocata o suma mai mica pentru ca din 2010 au fost scoase mai multe forme de sprijin, precum subvenţiile la porc si pasare, care nu erau conforme cu legislaţia europeana", a spus Radulescu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Astfel, pentru realizarea angajamentelor asumate in favoarea bunastarii pasarilor se vor acorda 368,2 milioane lei, in timp ce pentru porcine vor fi alocate 365 milioane lei. Cele doua ajutoare de stat se acorda in perioada 18 noiembrie 2010 - 15 octombrie 2011.

Pentru colectarea cadavrelor de animale se vor acorda 5,8 milioane lei, iar plata primelor de asigurare va fi sprijinita cu 42,5 milioane lei.

Totodata, pentru motorina utilizata in agricultura se vor aloca 490 milioane lei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016