Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alba-neagra cu licitaţiile la APIA


Un consorţiu de firme declarat câştigător de APIA a fost anunţat două luni mai târziu că de fapt a pierdut. Şi uite aşa contractul s-a mai scumpit cu 200.000 de euro.
Licitaţia Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), din luna octombrie a anului trecut, de “achiziţionare de servicii de aerofotografiere şi realizare de ortofotoplanuri color în format digital” (servicii necesare pentru acordarea de subvenţii în agricultură) a ajuns pe masa Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). Motivul: câştigătorul iniţial al licitaţiei - consorţiul format din firmele Blominfo-Geonet, Esterofoto, Geodis Brno şi Theotop - a fost anunţat două luni mai târziu de APIA că a pierdut în favoarea asociaţiei Eurosense Belfotop NV, Walphot SA şi Eurosense KFT. Şi uite aşa a crescut şi valoarea contractului de la 1,78 milioane de euro, cât ceruse primul consorţiu, la 1,94 milioane de euro, pentru a doua asociere.

La licitaţia din luna octombrie de la APIA au participat patru ofertanţi. Pe 15.10.2008, Comisia de licitaţie a constatat că cel mai mic preţ pentru prestarea serviciilor îl are consorţiul Blominfo, Esterofoto, Geodis Brno şi Theotop, de 1,78 milioane de euro. Acesta era urmat de Eurosense Belfotop NV, Walphot SA şi Eurosense KFT, cu 1,94 milioane de euro. Cum licitaţia lua în calcul cel mai mic preţ, Blominfo ar fi trebuit să câştige.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Cotidianul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016