Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alba-neagra cu subventia pentru irigatii

alba-neagra-cu-subventia-pentru-irigatii

Marti, premierul Victor Ponta a anuntat in cadrul unei conferinte de presa la Ministerul Agriculturii ca tariful pentru irigatii va fi redus cu 50 de lei pentru mia de metri cubi.


"Ne confruntam cu o situatie negativa exceptionala, de seceta, si am considerat ca este datoria Guvernului sa faca o analiza si o strategie de sprijin pentru agricultura, prioritate absoluta, domeniu care alaturi de energie are cel mai mare potential de dezvoltare economica si creare de locuri de munca, de venituri suplimentare pentru bugetul de stat. Am analizat situatia creata incepand cu toamna anului 2011 si am analizat masurile propuse de ministrul Agriculturii. Astfel, am fost de acord cu reducerea tarifului la irigatii cu 50 de lei la mia de metri cubi", a declarat Victor Ponta.

Anuntul vine dupa ce cu o zi inainte, prezent la o emisiune la TVR, Victor Ponta anuntase ca energia electrica necesara irigatiilor va fi subventionata total. Puteti urmari aici declaratia inregistrata a acestuia (minutul 20).

Luni, 23 iulie
Victor Ponta: Maine o sa anuntam de la Ministerul Agriculturii un program special prin care toata energia pentru irgatii va fi subventionata.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Marti, 24 iulie
Reporter: Ati afirmat aseara, in cadrul unui interviu, ca Guvernul, respectiv statul roman, va subventiona integral energia electrica pentru irigatii. Aici ati spus ca doar partial. Care va fi, pana la urma, situatia?
Victor Ponta: Nu, va fi ceea ce va spune ministrul si ceea ce eu am spus ca vom subventiona. Integral nu avem voie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016