Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cum să alegeţi un meniu vegetarian sănătos
Regimul vegetarian este asociat cu o pierdere în greutate, dar alegerea mâncărurilor sărace în grăsimi şi controlul caloriilor rămân la fel de importante. Chiar dacă regimul vegetarian este asociat cu o sănătate mai bună şi cu o pierdere în greutate, nutriţioniştii recomandă să fim atenţi atunci când alegem mâncăruri sărace în grăsimi şi să controlăm foarte bine numărul caloriilor zilnice, indiferent de tipul de mâncare ales, informează Mediafax.
De fapt, mulţi dintre vegetarieni consumă alimente care au un conţinut ridicat de grăsimi - ouă, frişcă, unt, produse lactate nedietetice - care eliberează o cantitate mare de calorii. Unele dintre sursele vegetariene de proteine, precum nucile şi seminţele, au şi ele un conţinut ridicat în grăsimi.
Cu toate acestea, o dietă de tip vegetarian poate fi una sănătoasă atunci când consumăm produse precum laptele degresat, legume crude sau fructe proaspete.
1) Dacă beţi produse lactate, alegeţi laptele fără grăsimi.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Dacă preferaţi laptele de soia, alegeţi o marcă de lapte de soia cu un conţinut redus de grăsimi, pentru a putea să beneficiaţi de proteinele, vitaminele şi mineralele necesare, fără să fiţi obligaţi să preluaţi şi grăsimile sau caloriile în plus.
2) Consumaţi mai puţină brânză. Atât brânza produsă din laptele de vacă, cât şi brânza din soia sau din laptele de orez au un conţinut ridicat de grăsimi. Alegeţi felurile de brânză care nu conţin mai mult de cinci grame de grăsime la un kilogram.
3) Faceţi din legume, tofu şi tempeh sursa dumneavoastră principală de proteine. Toate trei au un conţinut scăzut în grăsimi, iar legumele adaugă fibrele în dieta dumneavoastră zilnică.
4) Dacă vă este foame între mese, consumaţi fructe proaspete sau legume crude. Limitaţi mesele bogate în grăsimi şi în zaharuri.
5) Încercaţi să condimentaţi mesele dumneavoastră prin suc de roşii, suc de lămâie sau oţet aromat în loc de maioneză, unt, margarină sau frişcă.
6) Ca pentru orice dietă, renunţaţi la alimentele prăjite în favoarea celor coapte, fripte sau fierte.
7) Încercaţi să mâncaţi numai când vă este foame. Chiar dacă serviţi doar alimente sărace în grăsimi, dacă le consumaţi când nu vă este foame, riscaţi să vă îngrăşaţi.
Urmând modelul unei diete vegetariene, vă protejaţi în acest fel împotriva mai multor tipuri de cancer, hipertensiune arterială şi boli coronariene.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura