România a importat în prima jumătate a anului 2010 o cantitate de peste 118.300 tone de legume (cartofi, tomate, ceapă şi usturoi), mai mult cu 38 la sută decât în perioada similară din 2009, în timp ce exporturile au fost de aproape şase ori mai mici în aceeaşi perioadă din 2010, respectiv de numai 20.348,6 tone, potrivit datelor furnizate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). Valoarea importurilor de legume a depăşit, în primul semestru din 2010, 51 milioane euro, faţă de 34,1 milioane euro în aceeaşi perioadă a anului trecut. Atât exporturile cât şi importurile de legume au fost realizate din ţările UE şi cele extracomunitare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News