"Din pricina acestei diferenţe, fie oamenii nu mai consumă carne, fie aleg varianta convenţională", a declarat Sahota pentru publicaţia FoodNavigator.com. Dar şi lactatele şi legumele ecologice tind să aibă preţuri cu 20%-30% mai mari decât contrapartida lor convenţională, a adăugat el. Sahota a explicat că în perioada august-octombrie 2008 s-a observat o certă "intrare la apă" a cererii de produse fără chimicale în Marea Britanie, dar lucrurile s-au stabilizat. Însă în 2009, pe fondul recesiunii economice, puterea de cumpărare va scădea şi consumatorii vor fi mult mai atenţi la cheltuieli. Motiv pentru care cererea pentru eco ar putea înregistra un recul.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Mark Waugh, purtătorul de cuvânt al Organic Farmers and Growers, unul dintre cei mai importanţi certificatori din Marea Britanie, a declarat că "nu simţim valuri uriaşe de panică din partea fermierilor certificaţi". "E o anumită stare de îngrijorare, dar sperăm că o putem depăşi", a precizat Mark Waugh pentru FoodNavigator.com
Citeste mai mult in Jurnalul National
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News