Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajarea de credite, de catre agricultori, prin CEC Bank ...


Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale (MAPDR) a încheiat cu CEC Bank Convenţia de lucru nr. 157768/2009, în baza căreia producătorii agricoli pot angaja credite, de la CEC Bank, pentru activităţi de producţie, facilităţi şi pentru furnizorii de motorină.
Detaliind, producătorii agricoli, beneficiari ai formelor de sprijin financiar acordate în baza Legii 150/2003 privind creditul agricol pentru producţie şi a HG 615/2009 privind aprobarea pentru anul 2009 a nivelului fondurilor publice la creditele agricole din producţie, pot angaja credite de la CEC Bank prin cesionarea în favoarea instituţiei bancare a sumelor cuvenite din fonduri publice "până la plata acestora în contul curent deschis la instituţia creditoare".

În acelaşi context al Convenţiei de lucru 157768/2009, furnizorii de motorină pot angaja credite de la CEC Bank prin cesionarea în favoarea băncii creditoare a sumelor cuvenite acestora, în conformitate cu prevederile art. 9 alin (2) lit d) din Anexa 1 a OM nr. 29/2009 pentru aprobarea Normelor Metodologice privind modul de acordare a sprijinului financiar şi condiţiile de eligibilitate, pentru subvenţionarea motorinei pentru lucrările din agricultură, până la plata acestora în contul curent deschis la instituţia creditoare.

Adresându-ne domnului dr. ing. Nicolae Hodişan, director coordonator la Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Bihor, ni s-a precizat: "Conform acestei Convenţii, una dintre obligaţiile băncii este aceea de a acorda beneficiarilor eligibili, conform reglementărilor sale interne, credite în lei, în vederea finanţării capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente sau plata subvenţiei la motorină, reprezentând 90% din valoarea fondurilor publice cuvenite fiecărui beneficiar. Creditul se acordă conform unei adeverinţe eliberate de DADR. Cei interesaţi se vor adresa la Compartimentul Implementare politici de piaţă în sectorul vegetal şi de creştere a animalelor". Cei care se adresează la DADR Bihor vor aduce un document bancar special de la CEC Bank, prin care se confirmă că solicitantului i s-a deschis un cont, vor prezenta o copie după certificatul unic de înregistrare a firmei, prezentând şi codul CAEN.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Crisana
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016