Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajatii APIA vor avea program de lucru normal in data de 26 aprilie

angajatii-apia-vor-avea-program-de-lucru-normal-in-data-de-26-aprilie

Fermierii vor putea astfel sa isi depuna si in aceasta zi cererile pentru subventii, termenul limita fiind data e 15 mai.


Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura informeaza ca pentru buna desfasurarea a procesului de primire a cererilor unice de plata aferente Campaniei 2019, centrele judetene si locale vor avea program normal de lucru in ziua de 26 aprilie 2019, cu recuperarea timpului lucrat, in conditiile legii.
 
Astfel, fermierii sunt invitati se prezinte la centrele judetene si locale ale APIA, la data si ora la care sunt programati conform invitatiei primite, pentru a se putea utiliza eficient timpul rezervat pentru primirea cererilor.
 
In conformitate cu prevederile legale, depunerea Cererilor Unice de Plata se va incheia la data de 15 mai 2019, iar cei care nu se prezinta pana la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Sprijinul financiar acordat fermierilor este finantat din Fondul European de Garantare Agricola, din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
 
Suma totala alocata Romaniei din Fondul European de Garantare Agricola in 2019 se ridica la 1,94 miliarde de euro.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016