Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajatii Smithfield participa la "Saptamana Verde"


Începând de ieri compania timişoreană Smithfield Prod a demarat programul „Săptămâna Verde”: timp de 7 zile, angajaţii vor participa în mod voluntar la o serie de activităţi de informare şi protecţie a mediului constând în lucrări de curăţenie şi plantări de copaci, care se vor desfăşura atât în cadrul companiei cât şi la Şcoala Generală din localitatea Utvin, unde voluntarii Smithfield Prod vor fi ajutaţi şi de elevi.

În avanpremiera „Săptămânii Verzi”, Smithfield Prod a participat, vineri, la acţiunile „Ora Pământului”, angajaţii fiind informaţi despre program şi invitaţi să repete gestul de a închide luminile pentru câteva minute şi în locuinţele lor.

„Săptămâna Verde” a debutat luni cu un program de curăţenie de primăvară care a avut loc la sediul abatorului Smithfield Prod din Timişoara şi la Şcoala Generală din Utvin. Acţiunile vor continua, marţi şi miercuri, când 200 de copaci vor fi plantaţi de voluntarii Smithfield în curtea abatorului, pentru a crea o perdea verde în jurul companiei.

În cursul zilei de joi, angajaţii Smithfield Prod vor fi informaţi despre programele de CSR ale companiei în ceea ce priveşte protecţia mediului înconjurător. „Săptămâna Verde” a Smithfield Prod se va încheia cu o campanie de informare pentru toţi angajaţii despre impactul fiecăruia asupra mediului, atât la birou cât şi acasă, cât şi despre modalităţi de reducere a amprentei de carbon.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


“Pentru noi, mediul înconjurător şi impactul pe care activităţile noastre îl pot avea asupra acestuia sunt priorităţi majore. Smithfield Prod nu este doar o companie responsabilă din punct de vedere ecologic, ci şi o colectivitate de oameni foarte dedicaţi şi implicaţi activ în acţiuni de protejare a mediului”, a declarat Morten Jensen, Director General Smithfield Prod.

Smithfield Prod este cel mai mare abator din România cu o capacitate de 600 de capete pe oră, fiind situat pe locaţia fostului COMTIM, în judeţul Timiş. Valorile Smithfield Prod sunt siguranţa alimentară, responsabilitatea faţă de mediul înconjurător, înţelegerea specificului local şi sprijinul comunităţii locale în care îşi desfăşoară activitatea, dezvoltarea continuă a tehnologiilor folosite şi crearea unui mediu de lucru plăcut angajaţilor. Smithfield Prod este o companie certificată ISO 14001:2004 Sistemul de Management al Mediului şi ISO 22000: 2005 Sistemul de Management al Siguranţei Alimentare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016