Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANIF face angajari dupa concedierile masive din 2011

anif-face-angajari-dupa-concedierile-masive-din-2011

Mai precis, 995 de locuri vor fi disponibile in perioada imediat urmatoare in cadrul agentiei.


Guvernul a adoptat de curand printr-o Ordonanta de Urgenta, unele masuri in scopul sprijinirii activitatii Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare. Astfel, potrivit actului normativ, se suplimenteaza cu 995 numarul de posturi din cadrul ANIF si al filialelor teritoriale, schema de personal a acestei institutii ajungand astfel la 2.495 de salariati. Masura a fost luata in conditiile in care prin OUG nr.82/2011 numarul de posturi din cadrul acestei institutii s-a redus de la 5.000 de angajati, la 1.500.
 
Concedierea, in 2011, a 3.500 de angajati a generat o serie de disfunctionalitati in activitatea ANIF, precum imposibilitatea functionarii statiilor de pompare pentru irigatii si desecare, in conditii de siguranta si conform solicitarilor producatorilor agricoli, imposibilitatea urmaririi permanente a starii tehnice a amenajarilor de imbunatatiri funciare sau nerespectarea regulamentelor de exploatare la constructiile hidrotehnice.
 
Aceste disfunctionalitati au adus prejudicii infrastructurii de imbunatatiri funciare prin degradarea si scoaterea din functiune a infrastructurii de desecare si aparare impotriva inundatiilor, colmatari ale cursurilor de apa, reducerea capacitatilor hidroenergetice etc.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, actul normativ stabileste ca se aproba anual cuantumul tarifului de imbunatatiri funciare de catre Consiliul de de conducere al ANIF, la propunerea directorului general al acestei institutii.
 
Potrivit analizei cu privire la cheltuielile pe care le implica aplicarea acestui act normativ, rezulta o cheltuiala anuala totala cu personalul de 19,683 milioane de lei.  Insa, prin activitatea personalului angajat suplimentar se vor reduce anual cheltuielile inregistrate in prezent cu paza infrastructurii de imbunatatiri funciare si cele de mentenanta a statiilor de pompare cu suma de 26,592 milioane de lei. Prin urmare, rezulta un impact financiar pozitiv asupra bugetului general consolidat.
 
Neaplicarea in regim de urgenta a masurilor incluse in acest act normativ ar aduce prejudicii amenajarilor si lucrarilor de imbunatatiri funciare din proprietatea publica a statului, functionarii acestora, ingreunand accesul direct sau indirect al locuitorilor din mediul rural la lucrarile de imbunatatiri funciare.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016