Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Anunt APIA! Pana cand pot rentierii agricoli obtine viza pe 2020

anunt-apia-pana-cand-pot-rentierii-agricoli-obtine-viza-pe-2020

Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) a facut un anunt luni prin care a aratat pana cand pot rentierii agricoli obtine viza pe 2020.


Termenul limita anuntat de APIA pentru viza pe 2020 a fost stabilit la 31 august 2021. Rentierii agricoli pot deja depune actele necesare.
 
"In contextul actual privind epidemia de Coronavirus pe teritoriul Romaniei, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, in perioada 01.03 - 31.08.2021, pentru obtinerea sumei de bani reprezentand renta viagera agricola aferenta anului 2020, Centrele judetene APIA si al Municipiului Bucuresti, vor proceda la primirea declaratiilor de vizare/a cererilor si a documentelor justificative prin mijloace electronice de comunicatii sau posta/curier. Doar in cazuri exceptionale, rentierii care nu au posibilitatea de a transmite electronic documentele se pot prezenta fizic pentru a le depune la Centrele APIA, cu respectarea masurilor pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid-19", mentioneaza APIA.
 
Vizarea electronica presupune ca functionarii Agentiei sa contacteze telefonic rentierii care au domiciliul in judetul corespunzator fiecarui Centru APIA.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
Documentele pe care rentierii agricoli trebuie sa le prezinte la depunerea declaratiilor de vizare (copie CI/BI/pasaport/contractele de arendare/deciziile de la comisiile de expertiza medicala grad I sau II, decizia pentru limita de varsta (daca e cazul), dovada cont bancar activ, procura notariala, s.a.m.d.) vor fi puse la dispozitia APIA de catre rentier/ imputernicit/ mandatar/ curator prin mijloace electronice, posta/curier.
 
Potrivit APIA, functionarul de la nivelul Centrului Judetean/al Municipiului Bucuresti certifica conformitatea datelor din documentele transmise catre rentier imputernicit/mandatar/ curator prin mijloace electronice, posta/curier cu datele din copiile existente la dosarul din Centrul APIA, mentionand pe Anexa modalitatea de primire a documentelor/ informatiilor.
 
Cererile de reanalizare ale dosarelor de renta viagera agricola, cererile mostenitorilor, cererile de modificare date vor fi puse la dispozitia Centrelor APIA prin mijloace electronice sau prin posta/curier, completand formatul tip conform Anexelor sau printr-o cerere scrisa care va contine informatiile din formatul tip.
 
In cazul in care se constata ca datele declarate de solicitanti nu corespund realitatii, dreptul de a primi renta viagera agricola se suspenda pana la data completarii dosarului conform prevederilor legale in vigoare.
 
Plata rentei viagere agricole se efectueaza intr-o singura rata anuala, pana la data de 30 noiembrie 2021, prin raportarea la cursul mediu de schimb valutar calculat de Banca Nationala a Romaniei din anul pentru care aceasta se datoreaza, prin mandat postal sau virament bancar.
 
Renta viagera agricola inceteaza la data decesului rentierului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016