Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANZM, invitatie pentru constituirea Comitetelor de Masiv

anzm-invitatie-pentru-constituirea-comitetelor-de-masiv

Agentia Nationala a Zonei Montane (ANZM) lanseaza o invitatie pentru constituirea Comitetelor de Masiv catre cei cu activitate pro-munte.


Legea nr. 197/2018 - Legea muntelui, la art. 4, alin. (1) prevede ca pentru fiecare grupa de munti sa se constituie cate un Comitet de masiv, cu rol consultativ in aplicarea politicilor si strategiilor de dezvoltare si protectia mediului montan, la nivelul teritoriului respectiv.
 
Hotararea de Guvern nr. 332/2019, modificata si completata prin H.G. nr. 997/2020 prevede stabilirea componentei, atributiilor si responsabilitatilor comitetului de masiv si ale Consiliului National al Muntelui, la art. 2 lit. e), unde este precizat faptul ca: din fiecare Comitet de masiv vor face parte doi reprezentanti ai societatii civile din cadrul unor organizatii cu activitate reprezentativa in domeniul protectiei si dezvoltarii durabile a zonei montane in grupa de munti respectiva, desemnati prin vot de catre aceste organizatii.
 
In vederea selectarii reprezentantilor societatii civile in cadrul acestor structuri consultative si a stabilirii celor doi reprezentanti pentru fiecare comitet de masiv din fiecare grupa de munti, invitam organizatiile non guvernamentale (ONG-urile), cu activitate pro-munte, sa se inscrie pentru a participa la procesul de selectie si votare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Pentru a se putea inscrie, ONG-urile trebuie sa aiba sediul si sa-si desfasoare activitatea in zona montana conform Ordinului comun MADR – MDRAP nr. 97/1332/2019 (http[://]azm.gov[.]ro/wp-content/uploads/2019/05/Ordin-comun-MADR-nr-97_19.02.2019-si-MDRAP-nr-1332_14.03.2019-privind-aprobarea-criteriilor-de-incadrare-si-a-listei-localitatilor-din-zona-montana.pdf), iar misiunea, scopul si obiectivele prevazute in actul constitutiv si statut sa faca referire la protectia si dezvoltarea zonelor montane, asa cum este prevazut in Legea muntelui nr. 197/2018.
 
Organizatiile interesate vor transmite datele de identificare (nume organizatie, nume/prenume presedinte, adresa, e-mail, nr. telefon) la adresa de e-mail: comitete.masiv@azm.gov.ro, pana la data de 15 februarie 2021.
 
Pentru mai multe informatii, persoana de contact din partea Agentie Nationale a Zonei Montane este Felicia Andronic, consilier superior, nr. tel. 0230375036; 0783229041.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016