Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA a inceput platile pentru fermierii afectati de seceta

apia-a-inceput-platile-pentru-fermierii-afectati-de-seceta

Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) a inceput platile pentru fermierii afectati de seceta.


Peste 28.000 de cereri de sprijin pentru culturile afectate de seceta au fost declarate eligibile la plata, iar 27.304 fermieri au primit deja despagubiri in valoare de peste 833 de milioane de lei, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).
 
Potrivit sursei citate, s-a efectuat verificarea cererilor de sprijin depuse de fermieri in perioada 3 - 15 septembrie 2020 pentru Schema de ajutor de stat acordat producatorilor agricoli care au infiintat culturi in toamna anului 2019, afectate de seceta pedologica.
 
Astfel, in urma verificarilor efectuate au fost declarate eligibile 28.081 de cereri de plata, pentru o suprafata calamitata totala de 1.120.540,40 hectare, se mentioneaza in comunicatul APIA.
.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Datele centralizate de APIA arata ca, in data de 22 septembrie, s-a realizat plata pentru un numar de 17.951 de fermieri cu suma de 498.526.688 lei, iar in data de 23 septembrie 2020, pentru un numar de 9.353 de fermieri, cu suma de 334.739.193 lei.
 
Agentia precizeaza ca va continua in ritm accelerat, toti fermierii declarati eligibili urmand a fi platiti in zilele urmatoare si asigura pe aceasta cale "ca acorda o importanta deosebita finalizarii cu celeritate a platilor, tot personalul fiind mobilizat atat la nivelul centrelor judetene, cat si la nivelul aparatului central".

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016