Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA a prelungit termenul pentru solicitarea de subventii pentru prima impadurire

apia-a-prelungit-termenul-pentru-solicitarea-de-subventii-pentru-prima-impadurire

Beneficiarii masurii sunt detinatorii publici de teren agricol si neagricol, detinatorii privati de teren agricol si neagricol sau formele asociative ce detin teren agricol si neagricol.


APIA a anuntat recent ca a prelungit sesiunea de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite”, aferenta masurii 8 „Investitii in dezvoltarea zonelor impadurite si imbunatatirea viabilitatii padurilor”, submasura 8.1 „Impaduriri si crearea de suprafete impadurite” din cadrul PNDR 2014-2020.
 
Cei care doresc sa obtina aceasta subventie si nu au depus pana acum documentatia necesara in acest sens vor mai avea timp sa faca acest lucru pana pe data de 31 martie  2017, la orele 16.00.
 
Alocarea financiara pentru sesiunea in curs este de 50.000.000 euro, iar valoarea maxima a sprijinului public pentru un proiect acordat in baza schemei de ajutor de stat, care inglobeaza toate costurile standard aferente Primei 1, respectiv Primei 1 si Primei 2, dupa caz, platite pe durata de aplicare a contractului de finantare, este de 7.000.000 euro.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Terenurile pe care se va face prima impadurire trebuie sa fie degrevate de sarcini, executari sau litigii, iar proprietarii nu trebuie sa aiba datorii la stat, pentru a se incadra in condiţiile de ajutor financiar. Ministerul Agriculturii va acoperi atat costurile pentru infiintarea plantatiilor forestiere, costurile cu elaborarea proiectului tehnic de impadurire, cat si costurile de intretinere si de ingrijire a plantatiei forestiere, plus compensarea pierderilor de venit agricol ca urmare a impaduririi.
 
Scopurile investitiilor sprijinite in cadrul acestei submasuri sunt urmatoarele:
- cresterea suprafetei ocupate de paduri la nivel national;
- acoperirea costurilor lucrarilor de infiintare a plantatiei, a celor de intretinere a plantatiilor pe o perioada de maximum 6 ani pana la inchiderea starii de masiv;
- acoperirea costurilor determinate de efectuarea a doua lucrari de ingrijire a arboretelor dupa inchiderea starii de masiv;
- acoperirea pierderilor de venit agricol pentru o perioada de 12 ani pentru suprafata impadurita.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016