Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA a primit certificarea anti-mita

apia-a-primit-certificarea-anti-mita

APIA anunta ca a primit certificarea anti-mita ISO 37001:2016, fiind al doilea standard international implementat dupa anul 2016.


Potrivit unui comunicat al APIA, certificatul a fost inmanat directorului general al institutiei, Adrian Pintea, de catre Alessandro Romei, EMEA Senior Director la RINA Simtex - organismul de certificare pentru acest standard de calitate.
 
"Obtinerea acestei certificari de catre APIA confirma faptul ca la nivelul institutiei noastre a fost implementat un set de reguli si masuri de control anti-mita, cu scopul de a descuraja orice posibile fapte de mituire, dar si in vederea prevenirii, detectarii si tratarii riscurilor de mituire, atat in interiorul Agentiei, cat si in relatia cu fermierii si cu colaboratorii institutiei. 
 
Implementarea standardului international ISO 37001:2016 ne permite sa ne consolidam structura organizationala, care se bazeaza pe etica, transparenta, profesionalism si incredere in relatia cu fermierii, beneficiarii fondurilor europene si nationale implementate de APIA, dar si cu institutiile interne si externe cu care APIA colaboreaza. Totodata, multumim pe aceasta cale si consultantului, SC ABT Consultanta in Management SRL, pentru profesionalismul si sprijinul acordat in realizarea acestui obiectiv", a declarat Adrian Pintea.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
RINA este prezenta in Romania din anul 2006 si ofera o gama larga de servicii de certificare, verificare a conformitatii, inspectii si instruire, solutii personalizate de inalta calitate in sectoarele de industrie energetica, marina, certificare, transport si infrastructura.
 
In anul 2016, APIA a primit certificatul de conformitate cu standardul ISO 27001 - Sistemul de Management al Securitatii Informatiei.
 
Si cealalta agentie care gestioneaza fonduri europene in domeniul agriculturii, respectiv Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), a implementat politica anti-mita in specificul activitatii sale, respectiv Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 (PNDR 2020). 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016