Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA ar putea oferi consultanta pentru completarea cererilor unice

apia-ar-putea-oferi-consultanta-pentru-completarea-cererilor-unice

Propunerea a venit din partea mai multor fermieri, fiind adresata ministrului Achim Irimescu, care le-a dat asigurari ca va lua in considerare aceasta varianta.


Zilele trecute, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a avut o intalnire cu fermierii din cadrul Asociatiei Cultivatorilor de Sfecla de Zahar din Brasov si Covasna, ocazie cu care acestia i-au expus o serie dintre problemele cu care se confrunta si i-au solicitat sprijinul, oferindu-i chiar solutii care pot fi implementate.
 
Una dintre problemele puse pe tapet cu aceasta ocazie a fost cea referitoare la completarea cererilor unice pentru subventii, fermierii plangandu-se de birocratia excesiva si de faptul ca multi au dificultati in a completa corect respectivele documente.
 
O simpla grerseala in completarea cerrilor unice il poate lasa pe solicitant fara subventii sau se poate trezi ca primeste o suma mult mai mica decat cea solicitata, asa cum au patit deja cativa fermieri care au aplicat gresit o bifa pe cand au completat cererea.
 
Pentru astfel de situatii fermierii au venit si cu o propunere, cerandu-i ministrului ca APIA sa le puna la dispozitie solicitantilor de subventii un consultant care sa ii ajute pe acestia sa isi completeze corect cererile.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Achim Irimescu a declarat ca are cunostinta despre faptul ca multi fermieri si-au grasit cereile si din aceasta cauza au primit sume mult mai mici decat cele pe care trebuia sa le primeasca in realitate, recunoscand ca pentru unii, completarea documentului poate fi dificila.
 
Aceste le-a promis fermierilor ca va tine cont de propunerea lor si va lua in calcul varianta desemnarii de catre APIA a unui consilier in aceasta problema.
 
Daca acest demers va fi pus in practica, fermierii ar putea beneficia de o astfel de consiliere odata cu inceperea noii campanii de depunere a cererilor pentru avansuri, campanie ce va debuta luna viitoare.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016