Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA are un nou director general adjunct

apia-are-un-nou-director-general-adjunct

Paul Kmen a fost numit in aceasta functie la inceputul saptamanii, dupa ce, in perioada 2006-2009, a detinut functia de director la APIA Iasi.


Anul 2016 vine cu o nou schimbare importanta la nivelul conducerii APIA, dupa numirea in functia de director general a lui Ioan Merca, fostul director al APIA Cluj. Incepand din aceasta saptamana, el are si un adjunct, in persoana lui Paul Kmen, numit in functia de director general adjunct incepand cu data de 4 ianuarie.
 
Paul Kmen a detinut , incepand din 2006 functia de director al APIA Iasi , insa dupa cativa ani s-a retras in mediu privat, demarand o afacere impreuna cu cativa parteneri.
 
Oferta primita l-a determinat sa renunte, cel putin pentru o vreme, la mediul de afaceri si sa revina din nou intr-o functie publica, de aceasta data de o mai mare importanta.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Am decis sa renunt la afacere, am incheiat toate conturile acolo, de acum se va ocupa in continuare asociatul meu. Eu am primit o propunere de a ma alatura colegilor de la APIA aparatul central si nu am putut sa refuz. Postul de director adjunct pe partea economica si de achizitii publice era temporar vacant si asa am putut sa il ocup, prima zi de munca a fost luni, 4 ianuarie, conform ordinului de numire venit de la Ministerul Agriculturi” a declarat acesta zilele trecute.
 
Paul Eduard Kmen a fost director executiv al companiei Rolflex,  este absolvent al Universitatii Al.Ioan Cuza din Iasi si are un doctorat in economie. Are peste 17 ani de experienta in administrarea fondurilor europene si a coordonat proiecte dificile finantate de Uniunea Europeana, cu o valoare anuala de peste 100 milioane de euro. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016