Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Au fost emise aproape 10.000 de adeverinte online

apia-au-fost-emise-aproape-10000-de-adeverinte-online

Directorul general al APIA, Adrian Pintea, anunta ca pana acum au fost emise aproape 10.000 de adeverinte online pentru fermieri.


"Anul acesta si pentru noi a fost un an plin de provocari pentru ca, odata cu pandemia, si noi a trebuit cumva sa ne rebranduim, sa gasim solutii, astfel incat fermierii nostri sa nu ne treaca pragul. Daca cererea de plata a fost depusa spre exemplu astazi, in cel mult in trei zile noi am reusit sa eliberam acele adeverinte de creditare prin care puteau sa isi ia pana la 85% din suma cuvenita pentru anul 2020", a mentionat Adrian Pintea, in videoconferinta "Importanta parteneriatelor in business. Dezvoltarea companiilor agro si micro prin cooperare si colaborare", a afirmat Adrian Pintea, in videoconferinta "Importanta parteneriatelor in business. Dezvoltarea companiilor agro si micro prin cooperare si colaborare".
 
Acesta a subliniat ca APIA are o colaborare foarte buna cu mediul bancar din Romania, dar si cu fondurile de garantare.
 
"Toate bancile au fost foarte receptive in a transmite aceste adeverinte prin sistem online, astfel incat sa evitam cat mai mult deplasarile atat ale fermierilor, cat si ale functionarilor la anumite institutii. Doar pe Fondul European de Garantare Agricola pana in momentul de fata am eliberat peste 5.500 de adeverinte, iar pe Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurala peste 4.000 de adeverinte. Cu bucurie va spun ca peste 95% din aceste adeverinte, deci aproape 10.000 de adeverinte, au fost eliberate prin sistem online. Sunt foarte multumit de cum a decurs aceasta campanie de depunere a cererilor si as vrea sa o instituim ca o regula si pentru viitor, indiferent ca va mai fi sau nu aceasta pandemie pentru ca a mers mult mai rapid", a mai spus directorul general al APIA, la conferinta organizata de Ziarul Financiar si Patria Bank.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Pintea a mentionat ca "s-a lucrat mult mai in liniste, nefiind mare aglomeratie" si nici nu au mai fost "cozi interminabile".

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016