Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Cererile pentru subventia la motorina se depun pana pe 30 aprilie

apia-cererile-pentru-subventia-la-motorina-se-depun-pana-pe-30-aprilie

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza potentialii beneficiari ca pot depune, pana la 30 aprilie 2014, inclusiv, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursarea diferentei de acciza pentru motorina utilizata in agricultura, aferente primului trimestru din 2014.


De asemenea, APIA informeaza fermierii ca, in Monitorul Oficial nr. 236/ 02.04.2014, a fost publicat Ordinul nr. 431/ 2014 pentru aprobarea cantitatilor de motorina aferente trimestrului IV-2013, ce beneficiaza de ajutor de stat acordat sub forma de rambursare.
Ajutorul de stat se acorda sub forma de rambursare a diferentei dintre acciza standard si acciza redusa (stabilita la 21,00 euro/ 1000 litri) pentru motorina utilizata la efectuarea lucrarilor mecanizate in agricultura, precizeaza Agerpres.

Beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil de finantare trebuie sa depuna cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat insotite de o situatie centralizatoare privind cantitatile de motorina achizitionate in trimestrul respectiv, precum si de documentele prevazute de Ordinul MADR nr. 1229/ 2013, cu modificarile si completarile ulterioare. Astfel, beneficiarii au obligatia comunicarii catre APIA, in scris, a optiunii referitoare la modalitatea de achizitionare a cantitatii de motorina, respectiv integral sau in transe.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cantitatile de motorina ce fac obiectul acestui ajutor de stat se stabilesc prin ordin al ministrului Agriculturii, cu avizul Ministerului Finantelor Publice, cu incadrarea in prevederile bugetare aprobate.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016