Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA Dolj: Mii de fermieri riscă să piardă sprijinul pe suprafaţă


Fermierii care nu se duc să-şi clarifice situaţia privind cele declarate în cererea de plată pentru subvenţia pe suprafaţă riscă să-şi piardă banii. Până în prezent, doar 64% dintre fermierii doljeni programaţi au răspuns notificărilor în acest sens.

Fie pentru că au declarat suprafeţe mai mari de teren decât deţineau, fie pentru că au spus că au teren în alte locuri decât aveau, anul acesta, zeci de mii de fermieri vor fi nevoiţi să se prezinte la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru a-şi clarifica situaţia. „Şi anul acesta au fost constatate supradeclarări şi suprapuneri în 1.347 de blocuri fizice (acele suprafeţe de teren delimitate de graniţe naturale - râuri, păduri ale fiecărei localităţi). În acele blocuri fizice au declarat că ar avea suprafeţe de teren 15.901 fermieri (din totalul de 58.608 care au solicitat sprijin pe suprafaţă pentru 2010)“, a spus Emil Călugăru, directorul executiv adjunct al APIA Dolj. Aproximativ 64% din aceşti fermieri s-au întâlnit deja cu reprezentanţii APIA pentru a-şi clarifica situaţia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon


Ce iti promite Amazon Spatii de depozitare Recomandari de gestionare a stocurilor  Piata larga  Lista nelimitata de clienti  DAR Cum inveti sa investesti   Cum inveti sa alegi distribuitorul   Ce sunt strategiile de marketing Cum alegi una potrivita pentru tine   Pentru aceste intrebari si multe altele am...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Gazeta de Sud
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton