Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: La 1 decembrie incep platile finale ale subventiilor

apia-la-1-decembrie-incep-platile-finale-ale-subventiilor

Seful agentiei de plati a dclarat ca se doreste ca subventiile sa fie achitate integral in cel mai scurt timp, estimand ca acest lucru se va intampla pana la sfarsitul lunii martie a anului viitor.


Si anul acesta, fermierii isi vor primii banii pe subventii la timp, seful APIA dand inca o data asigurari ca, atat avansurile cat si platile finale, vor incepe la termenele stabilite, iar sumele vor fi virate fara intarzieri.
 
Astfel, daca plata avansurilor, care vor fi de 70 la suta din totalul subventiei, va incepe pe 16 octombrie, Adrian Pintea, directorul APIA, a anuntat zilele acestea ca termenul pentru inceperea platlor finale este data de 1 decembrie.
 
Acesta a mai declarat ca spera ca subventiile sa fie platite integral pana la termenul impus de Comisia Europeana, care este fixat la data de 30 iunie 2018, spunand ca, cel mai probabil, banii vor fi virati integral spre sfarsitul lunii martie, asa cum s-a intamplat si in campania precedenta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Conform regulamentului european, din 16 octombrie vom incepe plata in avans, care se va desfasura in perioada 16 octombrie-30 noiembrie, iar incepand cu 1 decembrie se incepe plata finala pentru cererile aferente anului 2017. Conform regulamentului european si a legislatiei nationale, plata finala incepe la 1 decembrie 2017 si trebuie finalizat pe data de 30 iunie 2018. Daca in 2017 am reusit sa facem plati masive, finalizate pe 30 martie, ne propunem ca si anul acesta odata cu 1 decembrie sa incepem platile masive si sa reusim sa viram cati mai multi bani in conturile fermierilor. De ce? O data si pentru fermieri, pentru ca primesc bani si e un lucru imbucurator, dar si pentru ca atunci nu exista nici tensiuni si noi ne putem face treaba in liniste. De asemenea, dorim ca plata sa nu se suprapuna cu campania de primire a cererilor 2018, sa nu se suprapuna cele doua activitati, de autorizare plata si de primire a cererilor, pentru ca aceiasi oameni fac si un lucru si celalalt”, a declarat seful APIA, citat de Agrointel.ro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016