Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA le-a platit fermierilor un miliard de euro de la inceputul anului

apia-le-a-platit-fermierilor-un-miliard-de-euro-de-la-inceputul-anului

Banii au provenit , in egala masura, atat din fonduri europene cat si de la bugerul de stat.


Ministrul Agriculturii a anuntat in cursul zilei de azi ca pana la acest moment, valoarea platilor facute de APIA catre fermierii romani se ridica la aproape un miliard de euro, important fiind faptul ca suna respectiva a putut fi pusa la dispozitia beneficiarilor pentru campania de peimavara.
 
„APIA a platit, pana in 15 aprilie, aproape un miliard de euro din fonduri europene şi de la bugetul de stat, dar ceea ce este mai important este faptul ca fermierii au avut la dispozitie toate aceste fonduri pentru campania de primavara. Si aici ma refer la plaTile pe suprafaTa, la subvenţia pentru motorina care a fost platita saptamana trecuta, iar subvenTia la bovine, de 570 de milioane de lei, a fost platita luni integral catre toti crescatorii de bovine, dar intr-o modalitate schimbata” este declaratia facuta in acest sens de Daniel Constantin.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Acesta a mai precizat ca in urmatorii 7 ani, agricultura romaneasca va avea la dispozitie 19 miliarde de euro, din care 8 miliarde de euro pentru dezvoltare rurala. Pentru ca aceste plati sa ajunga la beneficiari, aproximativ 5.000 de angajazi ai APIA face eforturi zilnice, ministrul declarand ca fondurile au crescut de la an la an, implicit si volumul de munca depus de functionarii agentiei de plati, iar eventualele penalitati care mai apar pe parcurs sunt nesemnificative, in conditiile unei infuzii sporite de fonduri europene.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016