Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA mai are de platit circa 1.000 de fermieri in campania 2016

apia-mai-are-de-platit-circa-1000-de-fermieri-in-campania-2016

Directorul agentiei de plati precizeaza ca este vorba de fermierii cu cele mai mari probleme la dosar, fapt pentru care efectuarea platilor s-a intarziat pana acum.


Desi ministrul Petre Daea s-a laudat cu plata inregrala a subventiilor din campania 2016, pana la data de 31 martie a acestui an, mai exista inca aproximativ 1.000 de femieri care inca nu si-au primit banii de la APIA nici pana in prezent.
 
Adrian Pintea directorul general al agentiei de plati, a precizat ca este vorba de fermierii care au cele mai mari probleme la dosar, si ca anual apar astfel de situatii din cauza neconformitatilor constatate.
 
„Da. Mai sunt in momentul de fata in jur la aproximativ 1.000 de fermieri care trebuie sa isi mai primeasca sau sunt pe fluxul de autorizare dar categoric ca de fiecare data, pe ultima suta de metri raman dosarele cu problema la care destul de greu merge autorizarea. Dar, la momentul actual nu sunt dosare blocate efectiv ci doar cereri in analiza si in curs de finalizare, astfel incat pana la data de 30 iunie sa fie in totalitate autorizate la plata”, a declarat Adrian Pintea, citat de Agrointel.ro.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Principalele cauze pentru care platile au fost intarziate in cezul acestor fermieri sunt Supradeclararile care nu s-au rezolvat amiabil ci prin instanta iar aceasta nu a emis o hotarare inca, cererile din anul curent sau anii precedenti sunt verificate de catre alte institutii, cererile se afla sub incidenta implementarii constatarilor identificate de alte institutii.
 
De asemenea, mai exista si cazuri de fermierii care nu au prezentat documente justificative pentru schemele care necesita astfel de documente, cereri neeligibile la plata si fermieri autorizati care au plata suspendata ca urmare a trimiterii in judecata de catre organele de ancheta.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016