Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Numarul cererilor unice de plata din Campania 2020, in crestere continua

apia-numarul-cererilor-unice-de-plata-din-campania-2020-in-crestere-continua

Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) anunta marti ca numarul cererilor unice de plata din Campania 2020 este in crestere continua, pana acum fiind depuse peste 746.000.


"Incepand cu data de 6 aprilie 2020, primirea cererilor unice de plata aferente Campaniei 2020 se realizeaza prin mijloace electronice (telecomunicatii), in conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr. nr.89/03.04.2020, iar pana la acest moment au fost depuse 746.625 cereri, pentru o suprafata de 7.277.670,64 ha. Completarea Cererilor unice de plata se realizeaza pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesand link-ul aplicatiei IPA-Online http://lpis.apia.org.ro, iar descrierea amanuntita a utilizarii aplicatiei se gaseste in ghidul de utilizare al acesteia care poate fi accesat la butonul Asistenta", informeaza institutia printr-un comunicat.
 
Potrivit APIA, documentele care se ataseaza la dosarul Cererii unice de plata sau la modificarile aduse acesteia (copie CI/BI/pasaport/certificatul de inregistrare la ONRC/certificatul de inregistrare fiscala, dovada cont bancar activ) se transmit de catre fermieri, prin mijloace electronice, catre Centrele judetene/locale APIA de care apartin.
 
"Asiguram fermierii de intregul nostru sprijin in parcurgerea acestei etape si ii indemnam sa colaboreze cu responsabilii de dosar de la nivelul Centrelor judetene, respectiv ai Centrelor locale, pentru clarificarea/solutionarea eventualelor probleme pe care le intampina, astfel incat sa reuseasca sa depuna cererea in termen si sa evite aplicarea de penalitati", se mai precizeaza in comunicat.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Sprijinul financiar este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
 
Anul trecut, peste 846.600 cereri unice de plata, pentru o suprafata totala de 9,7 milioane de hectare, au fost depuse la APIA pana la data limita cand s-a incheiat campania de primire a cererilor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016