Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Plati in avans pentru fermierii din sectorul vegetal

apia-plati-in-avans-pentru-fermierii-din-sectorul-vegetal

Fermierii din sectorul vegetal care au depus anul trecut cereri unice de plata pentru sprijinul cuplat au posibilitatea de a primi mai repede banii.


Oficialii MADR sustin ca banii ar putea ajunge mai devreme in conturile fermierilor.
 
Platile pentru spijinul cuplat vegetal ar putea fi devansate cu doua saptamani, in conditiile in care beneficiarii aduc mai devreme toate documentele necesare.
 
"Pentru sprijinul cuplat in sectorul vegetal stim ca termenul limita este 15 mai. Dar eu am avut deja o discutie prealabila cu directorul general APIA, sa incercam sa decalam cumva aceste termene, pentru ca nu sunt foarte multi beneficiari la niciuna dintre schemele pe sprijinul cuplat in sectorul vegetal. Posibil sa o decalam cu doua saptamani, dar fiecare responsabil de cerere trebuie sa pistoneze fermierul respectiv sa aduca cat mai repede documentele, pentru ca noi sa facem centralizarea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Eu nu am niciun fel de problema, daca toate documentele sunt aduse si depuse, sa facem platile si maine dimineata. Se poate da si la sfarsitul lui martie, nu trebuie sa asteptam 15 mai, dar in functie de documente", a precizat Adrian Pintea pentru AgroTV.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016