Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA, rampă de lansare pentru subprefecţii PD-L

Funcţiile publice de execuţie temporar vacante din Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) sunt folosite de PD-L pentru a-şi face oamenii subprefecţi. Avocatul Cosmin Alexandru Brezniceanu şi consilierul judeţean Vasile Crişan au ajuns subprefecţi de Dolj, respectiv de Alba, după o "experienţă" de circa o săptămână ca funcţionari publici la APIA. Alţi doi PD-L-işti, Constantin Drăgănuţă şi Eugen Curteanu, au fost "pregătiţi" pentru fotoliile de subprefecţi de Bacău, respectiv Bistriţa-Năsăud, după aceeaşi reţetă. Numai că la ei "stagiul" la APIA durează deja de vreo trei săptămâni.


Sistemul este simplu: concurs aranjat pentru o funcţie temporar vacantă, câteva zile de muncă la agenţie pentru a se bifa statutul de funcţionar public în CV şi apoi valea la Prefectură. Iar APIA, care duce lipsă de personal, rămâne cu posturi blocate până la întoarcerea titularilor - bolnavi sau în concediu prelungit din varii motive. Dar ce contează, scopul scuză mijloacele!

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul APIA la data de 1 octombrie 2009, instituţia scotea la concurs, la 12 şi 14 octombrie, patru posturi - trei de consilier asistent şi unul de consilier principal -, funcţii publice de execuţie temporar vacante din aparatul central din Capitală. Pe site-ul APIA nu a mai apărut însă şi anunţul cu rezultatele concursului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Nicolae Giugea, a înaintat un «bileţel» cu patru nume, care trebuiau să câştige concursul: Brezniceanu Cosmin Alexandru, Drăgănuţă Constantin, Crişan Vasile şi Curteanu Eugen. Şi l-au câştigat. Decizia de angajare la APIA le-a fost emisă joi, 15 octombrie", au declarat surse apropiate "evenimentului". Persoana cu bileţelul, Nicolae Giugea, este omul lui Radu Berceanu. De altfel, el a fost făcut secretar de stat de acelaşi Berceanu. Fost prefect de Dolj în perioada 2005-2007, Giugea este şi secretarul executiv al organizaţiei judeţene a PD-L, al cărei lider este Berceanu.

Citeste mai mult in Jurnalul National
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016