Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Raportul platilor din subventii

apia-raportul-platilor-din-subventii

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a organizat in perioada 6 - 7 iunie 2022, in Poiana Brasov, Simpozionul de analiza a implementarii masurilor delegate de Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale. Au participat sefii APIA din toate judetele pentru a realiza o analiza la nivelul APIA a studiului implementarii masurilor delegate din PNDR 2014 - 2020, precum si a stadiului absorbtiei fondurilor acestora.


"Intalnirea a avut ca scop realizarea unei ample analize la nivelul APIA a stadiului implementarii masurilor delegate din PNDR 2014 - 2020, precum si a stadiului absorbtiei fondurilor aferente acestora.
 
Evenimentul a reunit personalul de conducere de la nivelul APIA central si al centrelor judetene. Agenda a continut atat o parte de analiza a masurilor delegate, realizata pe fiecare palier de implementare, cat si o parte practica, prin organizarea a trei ateliere de lucru", precizeaza APIA intr-o postare pe pagina dedicata de Facebook.
 
Dificultatile intampinate de fermieri si centrele agentiei in procesul de accesare nu au fost excluse din cadrul simpozionului. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Totodata, in cadrul simpozionului au fost dezbatute dificultatile intampinate de fermieri si centrele judetene ale agentiei in procesul de accesare, respectiv gestionare a masurilor delegate, precum si principalele directii de actiune pentru imbunatatirea fluxurilor si proceselor subsumate accesarii masurilor FEADR in viitoarea perioada de programare 2023-2027", conform APIA.
 
Simpozionul a reunit personalul de conducere de la nivelul APIA central si a centrelor judetele. In cadrul agendei au fost incluse analiza masurilor delegate realizata pe fiecare palier de implementare si o parte practica prin organizarea a trei ateliere de lucru.
 
"Am decis organizarea unui nou Simpozion de analiza a implementarii masurilor delegate, intrucat consider ca este foarte important sa facem periodic un bilant al activitatii noastre, sa avem o perspectiva macro a implementarii acestora la nivelul intregii tari. 
 
Astfel putem vedea in ce masura ne-am indeplinit obiectivele de implementare, unde am excelat si unde am intampinat dificultati. Imi doresc sa reusim sa identificam impreuna provocarile reale cu care ne confruntam si sa gasim cele mai bune solutii pentru a optimiza absorbtia fondurilor FEADR" a declarat Adrian Pintea, director general APIA.
 
De asemenea, reprezentantii Autoritatii de Audit FEADR au raspuns pozitiv invitatiei simpozionului, fiind esentiala in procesul de gestionare a fondurilor europene.
 
"Simpozionul s-a bucurat, totodata, de prezenta unor invitati de seama, respectiv a domnului Mihai - Catalin Vasii, Prefect al judetului Brasov, precum si a domnului Serban Todorica Constantin, vicepresedinte al Consiliului judetean Brasov, care au impartasit participantilor perspectiva locala asupra beneficiilor absorbtiei fondurilor europene destinate dezvoltarii rurale.
 
Au raspuns pozitiv invitatiei APIA de a ne fi alaturi si de a sustine o prezentare in cadrul simpozionului reprezentantii Autoritatii de Audit FEADR, in virtutea faptului ca activitatea Organismului de certificare este esentiala in procesul de gestionare a fondurilor europene", conform APIA.
 
Eforturile si profesionalismul echipei APIA au fost recunoscute prin acordarea de diplome de excelenta.
 
"In cadrul evenimentului au fost recunoscute eforturile si profesionalismul echipei APIA prin acordarea de diplome de excelenta centrelor judetene APIA, precum si departamentelor APIA central pentru rezultate deosebite in implementarea masurilor gestionate de institutia noastra din PNDR 2014 – 2020", potrivit APIA.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016