Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA Timis a demarat platile pe suprafata. Nu au fost identificate erori in sistem.


“Pentru fermierii care vor beneficia de sprijin pe suprafaţă în această primă etapă, în 9.178 de cereri (40%) din totalul de 23.356 de cereri depuse la APIA Timiş, nu au fost identificate erori în sistem”, a precizat Florin Faur, directorul executiv al APIA Timiş
Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Timiş a demarat, in urma cu o saptamana, autorizarea la plată a cererilor pe suprafaţă, aferente campaniei agricole 2008.

“Precizăm că pentru fermierii care vor beneficia de sprijin pe suprafaţă în această primă etapă, în 9.178 de cereri (40%) din totalul de 23.356 de cereri depuse la APIA Timiş nu au fost identificate erori în sistem. Cererile au fost completate corect, fără implicări în supradeclarări. Procesul de monitorizare va continua în zilele următoare pentru toţi fermierii solicitanţi de sprijin pe suprafaţă în 2008, în baza unor eşantioane primite de la APIA Central”

Aceste scheme de sprijin sunt: schema de plată unică de suprafaţă; plăţile naţionale directe complementare; schema de plată separată pentru zahăr; schema de plată pentru culturi energetice; plăţile tranzitorii pentru tomatele destinate procesării; măsuri compensatorii pentru zonele defavorizate şi măsuri de agromediu. Schemele de sprijin pe suprafaţă sunt finanţate din Fondul European de Garantare Agricolă, din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală şi din bugetul de stat, prin Ministerul Agriculturii. Valoare se ridică la 60 de euro pe hectar şi reprezintă plata unică pe suprafaţă (fonduri de la UE), la care se adaugă plata naţională directă complementară în valoare de 46,7 euro pe hectar din bugetul naţional, doar dacă terenul este cultivat. Pentru campania agricolă din 2008, România beneficiază de o alocaţie financiară de 826,1 milioane de euro, fonduri europene şi de la bugetul de stat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


La sfârşitul săptămânii trecute, la Ministerul Agriculturii a avut loc cea de-a III-a reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR). La eveniment au participat şi observatori din partea Comisiei Europene şi din partea Direcţiei Generală pentru Agricultură. În urma discuţiilor, s-a decis prin vot ca pentru măsura 322 „Renovarea satelor” să se scoată la licitaţie întreaga sumă rămasă în program, iar pentru măsura 121, „Modernizarea exploataţiilor agricole” şi măsura 123, „Creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi silvice”, s-a votat propunerea de alocare a întregii sume disponibile pentru perioada 2007-2013 în următorii doi ani, după următorul algoritm: 60% în anul 2009 şi 40% în anul 2010.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016