Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA va intra in proces de reorganizare, iar angajatii vor fi reevaluati

apia-va-intra-in-proces-de-reorganizare-iar-angajatii-vor-fi-reevaluati

Pe parcursul anului trecut, acestia au beneficiat de cele mai mari majorari salariale din Romania.


Salariile de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura au fost majorate recent cu 60 la suta, potrivit ministrului Daniel Constantin care a recunoscut in Parlament ca in cadrul institutiei „s-au intamplat multe lucruri in ultima perioada”.
 
Volumul de munca de la APIA este unul urias si, in ciuda faptului ca functionarii sunt responsabili cu gestionarea a miliarde de euro anual, salariile din institutie ramasesera neschimbate in ultimii ani. Mai mult, si la APIA s-au taiat salariile in 2008, si au fost şi reduceri de personal, proces in care s-au restructurat 10 la suta din posturi.
 Cresterea salariala de la APIA, cea mai mare din sistemul bugetar, a venit dupa ce pe parcursul anului trecut, au existat mai multe anchete in care angajati ai institutiei, inclusiv membri din conducerea centrala, au ajuns dupa gratii.
 
Cel mai cunoscut caz este cel al fostului director general al APIA, Dorel Gheorghe Benu. Acesta a fost arestat preventiv la inceputul verii, fiind apoi cercetat sub control judiciar intr-un amplu dosar privind acordarea ilegala de subvenţii agricole.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Majorarea cu 60 la sutaa tuturor salariilor din cadrul APIA va fi urmata in perioada urmatoare de o reorganizare a institutiei, potrivit ministrului Daniel Constantin. Acesta a aratat ca nu functionarii vor fi supusi unui process de reevaluare si ca nu se vor face suplimentari de personal pentru gestionarea noilor fonduri europene.
 
Referitor la Agenţia pentru Finantarea Investiţiilor Rurale, Daniel Constantin a aratat ca, desi in 2015, volumul si numarul proiectelor ce vor fi depuse de fermieri se anunta unul mare, accesarea fondurilor europene din PNDR 2014-2020 va fi simplificata, cu o birocratie redusa. Multumita procesului de reorganizare deja realizat in cadrul AFIR, nici aici nu va fi nevoie de noi angajari.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016