Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA verifica pe teren solicitarile de prime pe cap de animal

apia-verifica-pe-teren-solicitarile-de-prime-pe-cap-de-animal

Pana in data de 3 august vor fi controlate toate exploatatiile de ovine si caprine pentru care au fost depuse cereri de solicitare a Platilor Nationale Directe Complementare (PNDC), din sectorul zootehnic pentru anul in curs, 2013. Controalele vor fi efectuate de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).


APIA va forma echipe, care vor verifica existenta reala a efectivului total de animale pentru care s-a solicitat prima pe cap de animal si corespondenta dintre efectivul inscris in cerere si efectivul existent in exploatatie. In decursul controalelor, se vor verifica si animalele in conformitate cu legislatia in domeniu. Vor fi identificate animalele cu o crotalie auriculara simpla, care au imprimat un cod unic de identificare la animalele nascute pana la 1 ianuarie 2008 si cele cu doua crotalii auriculare simple, cu acelasi cod unic de identificare, nascute in perioada 1 ianuarie 2008 – 31 decembrie 2009. Vor mai fi identificate si animalele cu o crotalie auriculara simpla si o crotalie auriculara electronica, ambele cu acelasi cod unic de identificare a animalului, la animalele nascute dupa 1 ianuarie 2010.

Crescatorii de animale trebuie sa mentina in exploatatie efectivul de femele ovine/caprine pentru care au solicitat prima, la adresa mentionata in cerere, in perioada de retentie, adica pana pe 3 august 2013 inclusiv.

In cazul in care vor fi gasite in exploatatie animale fara crotalii sau incorect identificate, acestea vor fi categorisite drept animale nedeterminate, iar crescatorii vor suporta penalizari sau excluderi de la plata.

Daca solicitantul interzice sau limiteaza accesul in exploatatie a echipei de control, in momentul efectuarii controlului, cererea de solicitare a primei pe cap de animal va deveni neeligibila.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Echipele APIA pot efectua controale in exploatatiile de ovine/caprine, pana la data limita de 3 august 2013.







Sursa foto: www.sxc.hu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016