Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apicultorii, asteptati la APIA pentru a-si depune cererile pentru subventii

apicultorii-asteptati-la-apia-pentru-a-si-depune-cererile-pentru-subventii

Programul National Apicol a fost publicat in Monitorul Oficial zilele trecute, iar in baza sa, crescatorii de albine pot beneficia de sprijin financiar.


In cursul acestei saptamani, a fost publicata in Monitorul Oficial hotararea de guvern privind aprobarea Planului National apicol, iar la scurt timp, APIA a deschis sesiunea de primire a cererilor in vederea obtineri isprijinului financiar aferent activitatilor din domeniul apicol.
 
Astfel apicultorii trebuie sa se prezinte la sediile judetene ale APIA pentru a-si depune cererile pentru acest ajutor, data limita pana la care pot fi depuse aceste cereri, fiind 15 august.
 
De acest sprijin pot beneficia apicultorii (persoane fizice, persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale şi intreprinderi familiale) pentru actiunile de combaterea agresorilor si a bolilor specifice stupilor, in special a varoozei, rationalizarea transhumantei si masuri de asistenta pentru repopularea septelului apicol.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Totodata beneficiari pot fi si cooperativele agricole recunoscute conform legislatiei in vigoare, numai pentru actiunea de  asistenta tehnica pentru apicultori si organizatiile de apicultori.
 
Valoarea sprijinului financiar alocat Programului National Apicol pentru perioada 2017-2019, este de 97.626 mii lei, din care suma de 48.813 mii lei reprezinta contributia Uniunii Europene la programele apicole nationale, potrivit prevederilor Deciziei Comisiei Europene nr. 1102 din 5 iulie 2016 de aprobare a programelor nationale de imbunatatire a productiei si comercializarii produselor apicole, distribuita astfel: pentru anul 2017: 32.542 mii lei,
pentru anul 2018: 32.542 mii lei;
pentru anul 2019: 32.542 mii lei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016