Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Apicultura: Înflorirea salcâmului scoate albinele din iernat şi le pune la treabă
Apicultorii de oraş se mută, odată cu primăvara şi cu stupinele ieşite din iernat, în pădurile din jurul Bucureştiului, pline de salcâmi şi tei. Transhumanţa cu stupi, dacă le-ar permite ciobanii să spună aşa plecărilor din fiecare primăvară, durează toată vara, timp în care apicultorii şi stupinele cu câteva zeci de familii de albine se plimbă de la câmpie în zonele nisipoase ale Deltei, de la deal la munte, pentru mierea de albine. Primul semn de frig al toamnei îi întorc din nou în curtea de acasă.
Oricât de multe cunoştinţe în domeniu, pasiune şi spirit întreprinzător s-ar bate pentru o afacere ca aceasta, mică şi mereu pe drumuri, aşa cum spun apicultorii, hotărâtoare este vremea, Dumnezeu şi cât de harnice sunt albinele.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News