Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aproape 5000 de litri de vin au fost confiscati in urma unei actiuni a IGPR

aproape-5000-de-litri-de-vin-au-fost-confiscati-in-urma-unei-actiuni-a-igpr

Politistii Directiei de Investigare a Fraudelor din cadrul I.G.P.R. si specialisti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale au desfasurat miercuri o actiune in urma careia a fost dispusa indisponibilizarea si interzicerea la vanzare a 4.810 litri de vin si suspendata activitatea a 3 magazine ce au ca obiect de activitate comercializarea produselor viti-vinicole vrac.


Perchezitiile  fac parte dintr-o serie de  actiuni pentru combaterea infractiunilor economice si protejarea populatiei impotriva unor practici comerciale de natura sa duca la comercializarea de produse alimentare si viti-vinicole neconforme.
 
Politistii au verificat 14 agenti economici care au ca obiect de activitate comercializarea vinului vrac sau imbuteliat, de unde au fost ridicate 80 probe si contraprobe de vin, in vederea efectuarii analizelor de laborator, fiind constatat ca o parte din vinul comercializat nu indeplinea criteriile de calitate, existand dubii cu privire la provenienta si calitatea acestuia.
 
A fost dispusa indisponibilizarea si interzicerea la vanzare a 4.810 litri de vin, din care 1.950 litri vin vrac rosu si 2.960 vin vrac alb.
 
Totodata, din cauza deficientelor constatate, s-a dispus suspendarea activitatii a 3 magazine ce au ca obiect de activitate comercializarea produselor viti-vinicole vrac.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


La actiune au participat si specialisti din cadrul Directiei Generale de Control si Inspectii Viti-vinicole din cadrul Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016