Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arad. 14 tone de ardei, confiscate în vamă la Nădlac


Peste 14 tone de ardei au fost confiscate la Punctul Trecere a Frontierei Nădlac, de către comisarii Gărzii Financiare Arad, ca urmare a monitorizării achiziţiilor intracomunitare de mărfuri.
'La Punctul Trecere a Frontierei Nădlac, a fost oprit un automarfar aparţinând unui transportator din Arad, încărcat cu 14.237 de kilograme de ardei provenind din Ungaria', a declarat comisarul Anton Pop, şef de secţie în cadrul Gărzii Financiare (GF) Arad.

Potrivit sursei citate, din documentele de transport prezentate de şofer a rezultat că furnizorul este o firmă din Ungaria, destinatarul mărfii este o societate comercială din Bucureşti, iar locul de descărcare este comuna Băleni Sârbi, din judeţul Dâmboviţa.

În vederea clarificării situaţiei, comisarii GF Arad au contactat telefonic reprezentantul legal al beneficiarului acestui transport, care a comunicat că societatea din Bucureşti nu are niciun fel de relaţie comercială cu furnizorul ungar înscris în documentele prezentate, respectiv nu a comandat sau achiziţionat marfă de la acesta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Comisarii GF Arad au concluzionat că marfa transportată era destinată pieţei negre a legumelor şi fructelor din România, iar transportatorul se face vinovat de efectuarea de acte şi fapte de comerţ fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege.
'Fapta transportatorului constituie contravenţie, acesta fiind sancţionat cu avertisment, în plus dispunându-se confiscarea întregii cantităţi de 14.237 de kilograme de ardei introduse de acesta în România, a cărei valoare estimată este de 60.000 de lei', a adăugat comisarul Anton Pop.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016