Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arad: Fermierii aradeni nu sunt interesati de subventia la motorina


Doar 35 de fermieri au venit la Centrul Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Arad pentru a beneficia de reducere la acciza pe motorină. Cu toate că APIA aşteaptă în jur de opt sute de persoane să vină cu dosarele la sediul din Arad, se pare că de la an la an numărul acestora este tot mai mic, scrie Arad Online.

Dacă în urmă cu doi-trei ani, fermierii arădeni se băteau pentru motorina subvenţionată din agricultură, formând cozi interminabile la sediul Direcţiei Agricole şi pentru Dezvoltare Rurală din municipiu, iar principiul acordării tichetelor era „primul venit, primul servit”, acum APIA se vede în situaţia de a lansa apeluri pentru ca fermierii să vină în timp util cu dosarele.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Din nepăsare sau poate datorită faptului că dosarele se depun tocmai în ultima lună a anului, când mai toţi arădenii se gândesc la sărbători şi petreceri, numărul fermierilor care vin să solicite motorină cu acciză redusă este foarte mic. Important de ştiut ar fi faptul că dosarele pentru acordul prealabil se pot depune doar până la 31 decembrie, iar fermierilor nu le este recomandat să aştepte ultimele zile, cu atât mai mult cu cât este vorba şi de perioada dintre Crăciun şi Revelion.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016