Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arad: Finanţare de 1,4 milioane euro, pentru mai multe proiecte

Finantari prin PHARE la Arad


Programul de Cooperare Transfrontalieră România – Ungaria Phare CBC/INTERREG IIIA 2004 – 2006 sprijină contactele dintre populaţia, comunităţile şi actorii economici din zona de graniţă, în vederea creării unei baze solide pentru dezvoltarea economică şi socială echilibrată a întregii zone, cu beneficii pentru atât România, cât şi pentru Ungaria, transmite agentia AMOS News.

În cadrul acestui program, judeţul Arad a beneficiat în rundele anterioare de fonduri semnificative pentru implementarea unor proiecte ce întăresc cooperarea cu Ungaria, în diferite sectoare: administraţie, învăţământ, domeniul economic şi cultural. Prin acest program, Consiliul Judeţean Arad a realizat o serie de investiţii importante, cum ar fi: Terminalul CARGO, Protecţia şi Promovarea Luncii Mureşului, Reabilitarea drumurilor judeţene DJ 709C Variaşu Mic – frontiera cu Ungaria şi DJ 709BGrăniceri - frontiera cu Ungaria, Reabilitarea DJ 792C, tronson DN 79 – Curtici, etapa I (în execuţie).

Conform sursei citate, luni s-au semnat contractele de finanţare din cadrul Programului de Cooperare România–Ungaria 2006, ultima rundă cu fonduri de preaderare pentru România. În cadrul acestui program, în judeţul Arad vor fi implementate 9 proiecte, cu o valoare totală a fondurilor europene de 1.400.000 euro, la care se adaugă cofinanţarea proprie. Beneficiarii acestui program sunt atât autorităţi publice locale – Consiliul Judeţean Arad (Reabilitare DJ 792C, tronson DN 79 – Curtici, etapa II), Consiliul Local Sântana, Consiliul Local Zerind, Primăria Comunei Hăşmaş, instituţii publice – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, Complexul Muzeal Arad, cât şi instituţii de învăţământ – Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” Arad, Liceul de Artă “Sabin Drăgoi” şi Grădiniţa cu program prelungit nr. 14 din Arad.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Începând cu Programul de Cooperare Ungaria-România 2007-2013, valoarea finanţărilor disponibile din fonduri structurale va fi mult mai mare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016