Producatorul de ulei Argus Constanta a inregistrat in primul trimestru o cifra de afaceri de 27,26 mil. lei (6,38 mil. euro), in scadere cu 45% fata de incasarile din perioada similara a anului trecut. Argus a avut in primele trei luni un profit net de 124.000 de lei, in scadere cu 98% fata de castigul de 5,7 mil. lei raportat in intervalul ianuarie-martie 2008, potrivit raportului financiar trimestrial al firmei transmis Bursei de Valori Bucuresti.
Veniturile au scazut cu 11% in primul trimestru, la 40,7 mil. lei, de la 40,1 mil. lei, iar cheltuielile s-au majorat cu 1%, la 40,59 mil. lei, de la 40,12 mil. lei. Anul trecut, Argus a realizat o cifra de afaceri de 213,8 mil. lei (58 mil. euro), iar profitul a crescut de peste patru ori, la 22,9 mil. lei.
Citeste mai mult in Business Standard
Veniturile au scazut cu 11% in primul trimestru, la 40,7 mil. lei, de la 40,1 mil. lei, iar cheltuielile s-au majorat cu 1%, la 40,59 mil. lei, de la 40,12 mil. lei. Anul trecut, Argus a realizat o cifra de afaceri de 213,8 mil. lei (58 mil. euro), iar profitul a crescut de peste patru ori, la 22,9 mil. lei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Business Standard
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News