Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Asigurările rurale: „Aveţi casă la Ghelboaia din deal? Vă facem asigurare”


La mai bine de o lună de la startul campaniei privind asigurările obligatorii pentru locuinţe (PAD), doar aproximativ 21.000 de români şi-au achiziţionat o poliţă pentru casă, adică 0,26% din cei circa 8 milioane proprietari de locuinţe. Ceea ce înseamnă că asigurătorii au vândut circa 1.000 de poliţe pe zi, chiar dacă acum o lună mulţi dintre ei ameninţau că îi vor "asalta" pe români pentru a-i convinge de necesitatea unei astfel de poliţe. Reprezentanţii PAID, societatea care emite poliţele, dă vina pe perioada de concedii şi mizează pe dublarea, din septembrie, a numărului de asigurări obligatorii pentru case vândute.

"Este un început, chiar dacă nu este prea grozav. Probabil perioada de concedii şi-a spus cuvântul, atât din punctul de vedere al forţei de vânzare, cât şi al proprietarilor, care nu au fost de găsit acasă", a declarat pentru Gândul Marius Bulugea, director general PAID. Acesta crede că până la finele anului între 5% şi 10% dintre cei peste 8 milioane de proprietari de locuinţe din România îşi vor cumpăra o poliţă obligatorie pentru casă. "Este tipic românesc ca, în general, la finele anului, românii să îşi achite datoriile pe care le au. Iar pentru că ei percep această asigurare ca pe o nouă taxă, ne aşteptăm ca în decembrie să asistăm la o creştere spectaculoasă a vânzărilor de poliţe PAD", a mai spus Bulugea. Din păcate, românii încă judecă pe principiul «nu mi se va întâmpla tocmai mie», în loc să se gândească la faptul că este bine să aibă locuinţa asigurată, adaugă şeful PAID.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Gandul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton