Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Atenţie de unde cumpăraţi carne şi brânză!
Patronul unei alimentări de la Piaţa Dacia îşi punea angajatele să spele carnea expirată şi să şteargă mucegaiul de pe mezelurile şi brânzeturile stricate. Produsele - cu risc ridicat pentru sănătatea clienţilor - erau repuse în vitrine şi vândute. O angajată a filmat cu telefonul mobil modul de spălare a cărnii stricate şi a acceptat să-şi dea fostul patron în vileag. La sesizarea noastră, Protecţia Consumatorului a dat buzna în magazia alimentării şi a descoperit zeci de kilograme de carne expirată, brânză cu mucegai şi peşte depozitat la temperatura camerei.
Unii spală bani, alţii spală carne, ca să nu piardă bani. Mârşăvia, extrem de dăunătoare pentru sănătatea braşovenilor, se întâmpla de mult timp la Alimentara ComAgricola SRL, din Piaţa Dacia. După ce a fost concediată, Bianca Obreja, o fostă angajată a alimentării, şi-a dat în vileag patronul. „Carnea era spălată, pentru că era expirată şi prindea miros. Brânzeturile, mezelurile erau şterse de mucegai. Marfa era aşezată în condiţii improprii, pe jos”, ne-a declarat Obreja. Deşi dăunătoare sănătăţii, produsele expirate erau repuse în vânzare, pentru a îngroşa veniturile patronului Viorel Ţeposu. Pentru a-şi întări spusele, tânăra de 21 de ani a realizat mai multe clipuri cu telefonul mobil, în care era prezentată întreaga procedură de spălare a produselor alterate
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Buna Ziua Brasov
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura